Jäsentiedote 2018

Kuortaneen Latu Ry Jäsentiedote 2018

Uusi vuosi vaihtui talvisissa merkeissä, hiihtokausi saatiin avattua Kuortaneellakin ja toivottavasti pysyykin edes pari kuukautta. Syyskokouksessa hyväksyttiin tämän vuoden toimintasuunnitelma mikä sisältää jälleen tapahtumia lähes joka kuukausi.

Tammikuussa aloitamme Suomen Ladun 80v kunniaksi tapahtumalla Ulkona kuin Lumiukko tarkoituksena  rakentaa 80  ”lumiukkoa” , sen näköisen kuin itse parhaaksi taitaa. Sen voi tehdä omalle pihalle tai sitten yhdistyksemme järjestämille paikoille. Järjestämme alkutalvesta myös lumikenkäretkiä olosuhteitten mukaan.  Jos on kiinnostusta lähteä Kolin Maisemahiihtoon 3.-4.03. niin sellainen järjestetään, 10 petipaikkaa on varatuna.

Huhtikuussa 21.04. käymme suositulla Supermessut retkellä Pirkkahallilla (puutarha, kotimaan matkailu, design- ja käsityö, outdoor).

Kesäkuun 6.-10. päivinä retki Syötteelle, majoitus hotelli PikkuSyöte. Päiväretkiä ja muuta mukavaa, 34 petipaikkaa 2-hengen huoneissa varattu.

Kesäkuukausina pyöräilemme taas bongaten 10 kohdetta ympäri pitäjää ja pelaamme lentopalloa. Jos mielenkiintoa on melontaan niin Puijon Latu kutsui yhdistyksemme majalleen Kallavedelle melontaretkelle. Pikkubussillinen melojia voisi osallistua, telttamajoitus. Ajankohta heinäkuun lopulla.

Syyskuussa 1.9. Luonto- Mineraalipäivä Kaatialassa ja 8.-9. 9. Suomen Ladun valtakunnallinen tapahtuma Nuku yli yön ulkona. Sen voi toteuttaa omalla pihalla tai vaikka parvekkeella, miten vain. Kuortaneen Latu järjestää silloin leirin Kympin maastoon, ajatuksena kutsua 6. luokkalaiset opettelemaan suunnistusta, erätaitoja, ruoanvalmistusta, telttojen pystyttämistä jne. Myös kaikki muut tervetulleita yöpymään ulkona.

Marraskuulla siirsimme Levin retkeä viikkoa myöhempään 7.-11. 11. Samana viikonloppuna Talvikauden avajaiset ja pujottelun Maailmancup.

Yhteistyötä teemme mm.  Perheenä pelaamaan hankkeen, Kuortaneen Eläkeliiton yhdistyksen, Suomen Ladun yhteistyökumppanin Sydänliiton sekä luonnollisesti Kuortaneen liikuntatoimen kanssa.

 

Seuraa ilmoitteluamme paikallislehtien järjestöpalstoilta, kauppojen ilmoitustauluilta, facebookista Kuortaneen Latu Ry, www sivuilta kuortaneenlatu.fi

TERVETULOA OSALLISTUMAAN !